Toegang via Webmail

Om via webmail toegang tot uw postvak te krijgen doet u het volgende:

• Ga via een webbrowser naar het adres webmail.voorbeeld.nl, waarbij voorbeeld.nl staat voor het internetadres van uw website. Als u daarnaar wordt gevraagd geeft u uw volledige e-mailadres op als gebruikersnaam (dit heeft de vorm naam@voorbeeld.nl) en u geeft het wachtwoord op dat bij het e-mailadres hoort.
  • Als u bij Plesk bent aangemeld kunt u klikken op Mail en in de lijst met e-mailadressen kunt u klikken op het pictogram Icone_webmailvoor het juiste e-mailadres.

Opmerking: Als u de webmail-pagina niet kunt openen, controleer dan of er een webmail-programma is ingeschakeld. Open het sectie Mail en ga vervolgens naar het tabblad Mail-instellingen. Klik op de naam van het domein waarvan u de webmail niet kunt bereiken en selecteer een webmailprogramma in het menu Webmail.